Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
masih ader sinar untuk ku?????
Thursday, April 22, 2010 • 12:35 AM • 4 comments

hye u all,,pe kbo smer?? today xde pew y besh dlm hidup aq~ bse2 jerk~ juz aq t'pkir 1 bnda~ npew ye aq xleyh hdup hepy s'perti owh laen~ aq nk jew hidup mcm kwn2 y laen~ gembira sntiase~ tapi ape la dye aq~ siyes aq mau khabar~hati aq cpt sgt t'sentuh~ala, pe owg puteh 2 cakap~ ha! touching lebih~ tapi xla at smer manusia~ juz ader s's'tengah jew~ aq pn xtaw npew aq jadi cmniyh~ tpy mybe da lumrah kejadian aq begitu kot~ aq kadang2 jelez sioot tgok family y hepy sentiase~ i meant ader ibu y penyayang,selalu care sal anak2 dyer~ ayah yang memghidupkan suasana kegembiraan~ adik-beradik y saling sayang menyayangi~ terima seada ye diri masing2~ bukan ye menbenci~ siyes lau aq la ader family y cm2~ sanggup aq xkua umah~ tapy itu la kadang2~ takdir manusia ini berbeza~ ader setangah y bahagia kerna harta ader juga y bahagia kerna kasih sayang~ itu la d'nama KEADILAN DUNIA~


betol jgak katew mak, aq niyh pantang d'tegur kot~ tapy xtaw la ble mak tegur aq jew, siyes aq ase cam aq wat sesuatu y salah ya amat~ mybe cara mak kot cm2~ atau ati aq y cpt terasa?????????? tapi da mmg aq jenis cmniyh~ xkn mk xpham kot~ itu lah sebab ye aq lebih suke mencari keseronokan d'luar sne~ aq ingin bebas mcm burung2 tu~ sampai ajal burung tu mati~ so senang kan~ xpayah aq nk m'yusah kan sape2~ mungkin sebab aq niyh kurang pandai kot lam family so that why la my mom kurg bg perhatian at aq b'banding adek n akak aq~ tambah akak aq~ ye r owg pndai, da mrsm trus k matrik plak~ sedang kan aq??? kadang2 2 terase la jgak tersisih~ but, life must go on~ mungkin kegembiraan aq bukan at cniyh n bukan cara niyh~ accept it!!!!!!


aq pn xtaw la~ tapi aq pikir2 balik~ da perangai semulajadi aq cmniyh~ so cmne?? yes! smer owg tgok aq okeyh~ aq gelak sne gelak cniyh~ make you all laugh~ but haw ati spe taw an~~ kadang2 makan dalam jgak lau xdpt d'bendung~ but pada spe lagi nk adu~ juz me! i y pjuk dri i balik~ y selalo ader dalam fikiran aq ialah: AWE!!SEDAR LAH YOU ARE ONLY ONE~ XDE CPEW2 DA! HANYA KAMU! that why la aq try be brave~ juz fikir positive~ but aq hanya manusia biase y lemah d'sisi nya~ sering tersungkur d'jln ye~ finally~ xder lagi kasih sayang y patut aq terima~ yeah!!!! i think~ i should be out from there~ wait n see!

tetiba plak aq t'ingt ckgu at sek lama aq~ ha! nama dyer cikgu jamhari~ dengar kate skunk dye pemangku pengetua~ aq t'ingat kisah hidup dyer~ hampir same ngan aq tapi y membezakan ye aq d'zaman metropolitan sedangkan dyer d'zaman penuh kesusahan~ tapi aq bangga ngan kisah hidup dyer~ personally aq ase aq akan ikut cara dyer~ " lihat la, siapa y paling berjaya suatu ari nanti d'kalangan ank2 mu, mak" aq ubah la ikut versi aq~ lau ikt versi ckgu jamhari cmniyh~ " nnk,tgok la suatu ari nanty siapa y lebih berjaya antara cucu2 mu" yeah!! siti hawa rosli~ u can do it~  try n try n try~ opss t'ingat plak ngan sowg mamat niyh~ dye bagi ayat niyh tdi " face your fears" mamat niyh nm ye~ haha~ secret la~ but nice la~ know him~he likes cat very much~ lalalala~ aq??haha~ kene pkir 25x kali kot~ lau nk pegang cat niyh~ but don't worry aq akan beranikan diri pegang cat! walaupun~ ape ek~ lalala~ haha~ so finally~ sayangi la keluarga anda~

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe