Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~i-city~
Saturday, June 12, 2010 • 6:44 PM • 0 comments

ari rabu mgu niyh,,kami 1 family pergi teman mama kami,, pergi pejabat tanah,sain borang ape tah,,

dengan adek beradek my mom,,tapi nk dijadikan cerita,,,aq tengok,,hanya mom aq dengan mak usu aq jew

yang bawa anak2 mereka,,kah3,,, pakcik2 aq yang laen sumer pergi sendiri,,,


tapi kan pakcik aq ader pesan,kalo kite nak jumpe LAWYER or ORG PENTING,, lebih baek kite awal

dari die,,,kerna mase mereka ni xmenentu,,,semendang sibuk jew,,, ntah la,,aq pun xtaw,,uhuhu,,


kah3,,,melalut sudah,,, act,,nk citer ngan korang2 yang sudi bace citer aq niyh,,,

hari tuh jugak,, aq kami2 pergi I-CITY, at shah alam,,,seksyen 7 kott,, ala yang penting dekat la dengan

UITM,S.A ,,, keh3,,, besh weiii,,,, memang aq teruja gler r,,,kah3,,,,

ape agy,,,kater ader handset kamere yang lebih kurang hebat an,,,so time niyh la untuk beraksi,,,kah3,,,

snap sne,,,snap cniyh,,,bapak ramai owg walaupun hujan2 gni an,,, siyesly ramai,,, da r time aq pergi tu,,

ngah lecak,,,aq lak tersangat pandai pakai kasut baru,,,memang selamat la weiii,,,habis kasutku,, kah3,,,,


 peace wei!!! keh3,,,,niyh pic aq ngan akak aq la,,, time niyh y at dalam tuh,, ader gambar rusa la,,,
 pastu kan,,, ader snow white,,,besh wei,,pew agy,,,cpew y lom g tuh,,sila la angkt kaki,,dan pergi,,kah3,,,




peace!!! niyh lak pic at snow white,,, cntik wei,,, bangga la kamuu menjadii rakyat malaysia wei,,,,



peace!!! niyh lak pic at taman tuh,,, tinggi2 an pokok2 tuh,,,kah3,,,siyesly cantik kott,,,kah3,,,,

okeyh la korg,,,pergi jgan xpergi,,,,



p/s- MALAYSIA,,,AQ BANGGA MENJADI RAKYAT MU,,,,UHUHU,,,

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe