Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~Allah s.w.t itu maha adil~
Friday, February 25, 2011 • 5:06 AM • 2 comments

jam kini menunjukkan pukul 4.30pagi,,25.2.2011.. hari ini insan terpilih(IT) ini bangun untuk menunaikan solat bagi meredakan hati yang tidak tenang ini. benar kata pencipta nya,, "andai kamu terasa tidak tenang dihati,, bangkitlah solat diwaktu satu pertiga malam." syukur, IT ini,, kerna berjaya mengawal diri dari buta benda-benda yang xmasuk akal. KECEWA itu xpernah lari dari kamus kehidupan manusia. lumrah kehidupan,, tiada hubungan tanpa masalah,, bak katew pepatah,,sedangkan lidah lagi tergigit,inikan pula rumahtangga. begitu lah.. cube beza ye,,cara kita menanganinya sahaja..

wah! intro baek punyer an.. macam biase! semalam merupakan hari yang sangat2 bersejarah untuk aq. iye,, tuhan itu sangat2 adil.. terasa berbaloi aq bangun solat d'pagi hari menadah tangan memohon petunjukmu. terima kasih ya allah,,diatas petunjuk yang telah kau berikan. tiada airmata kini untukku titiskan. hanya ingin menyatakan sekeping hati ini telah hancur,,dan hanya berserah kepada-NYA,, untuk dipilihkan. insan yang selama ini,, dianggap sangat BAEK,, rupanya hanya sandiwara. tatkala,, telinga terdengar,, tarikh keramat itu,, hati pun terhempas bak jatuhnya gelas dari tangan. maka,, itulah fungsi kehadiran kawan. terima kasih sahabat kerna beritahu. jika tidak insan terpilih ini,, pasti akan terus hanyut dan menyimpan harapan.

"Wanita yang gagah adalah : mereka yang tahan menerima sebuah kehilangan , 
tidak takut pada kemiskinan , tabah menanggung  kerinduan setelah ditinggalkan
, tidak meminta-minta dipenuhi keinginannya . . . Enhanced by Smiley Central.aq ingin jadi begini.  Enhanced by Smiley Central"

1.12.2010.. kenapa la aq xpernah perasan.. dan kenapa la aq harus diperbodohkan. HEBAT, sandiwaramu.
tetapi,, syukur! aq hanya anggap ini salah satu ujian kpda ku. tiada lagi dye,, dan xmungkin akan ader lagi dye. ini adalah yang terakhir sebelum yang betul2.. sumpah! trauma!! sumpah! sakit hati! hebat sangat dye permainkan. itulah lelaki,,,ayat memang manis,,serta pandai menyimpan.. tetapi selama mane pun simpan,, akhirnya ketahuan jugak.. tuhan itu maha adil.. xde katew yang terucap tatkala,, telinga berdendangkan cerita itu. memang dari semalam hati ini ase xtenang dan terasa sesuatu bakal berlaku.. NAH,,! ini la ia yang berlaku. redha! jangan sesekali terasa. ini hanya dugaan. jangan rasa diri xhebat,awe! u can do it. 

nk cakap face to face ngan awk.. xmampu d;uat,, so niyh pesanan sayer aw tok awk.. dgr elok2,, 
kenapa awk pilih yang cmtuh?? siyes terkejut,, tapi mmg cntik la dye,,sesuai gle la ngan anda. cibe sedikit terkejut,,"free hair",, XPEW,,xmesty ye, org yang pkai tudung labuh itu alim,,,, da taw da,,ayat ini yang bakal menyusul di bibir kamu2... tapi adakah kamu2 ingat,, dosa seorg isteri akan ditanggung oleh suami nya. oit! sitihawa ko,,cape nk ingtkan aq?? ahh! kaw,,macam baek! muka xlawa sudah la! bajet bagus! yes! aq mmg bagus,,! so what????? lantak la,, blog aq,,, bia p la aq nk tulis ape pn,, ! tapi xpew,, thx m0k,, inform kat aq,
ko la sahabat terbaek penah aq miliki... yes! aq akan dengar kate2 kaw,, ! xpew m0k.. jgn balas ape2,, kite doakn kebahgiaan dye lagi bagus aw,, kan2,,hehe,, oke la,,selamat ye,, enjoy wif ur good games! i like it,haha,


~TRIP K GUNUNG SENYUM!~

     besh! 7.30pagi..24.2.2011,,, 

ha?adakah akan terus tersenyum??wahh!! hebat punyer,, hati besh sangat2,, hati tenang gle la pegi sane.
thx my fwens,,c0z make me hepy! sayang korg! even,, ape2 pun,,thx sgt2,,, you'll mmg terbaek!
pic akn menyusul nty!!hehe,,


p/s= jgn terus layan perasaan kecewa,, carilah sesuatu untuk mengubatinya!

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe