Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~GANU KITER~
Thursday, February 17, 2011 • 3:20 AM • 1 comments

balik2 jer,, g ladies jap,,wat blah blah,, then ambik lapt0p 0n99!!!hehe,, laju weyh,, sumpah laju,,
jam kini menunjukkan pukul 3.08 pagi,, 17.2.2011,, ==,, baru balik dari TERENGGANU,, memang terbaek la!
huhu,,but besh sangat,, g GANU tuh c0z nk g majlis tahlil mak k.har y telah kembali ke rahmatullah,,
and yang paling sedih ye,, kini beliau bergelar anak yatim piatu,, same macam aq,, tapi aq juz anak yatim jew,,
c0z stil punye mak!,,tapi ayah??? da xde,, since aq darjah6 agy,, so kepada y masih ader k'dua2 ye,,
HARGAI LA MEREKA,, SAYANGI LA MEREKA,, BERILAH PERHATIAN Y SEPENUH YE PADA MEREKA,, KENANGILAH JASA MEREKA,,

kakak aq penah kater -
"XDE OWG Y IKHLAS JAGE KITER MELAINKAN IBUBAPA KITER SENDIRI."
mak,, awe mintak map mak,, awe selalu sakit an ati mak ngan perangai gile awe niyh,, time kat GANU tuh,,
aq bayangkan lau aq d'tempat k.har,, tuh,, SUMPAH! aq rase aq xmampu setenang k.har tuh,, N yang paling menyentuh jiwa raga ku,, apabila dye kater "DULU LAU BALIK ADER MAK,, TAPI SEKARANG?," sedihkan,, kadang2 kiter xsedar owg y patut kiter beri perhatian kiter abaikan,, macam owg selalu kate,, "BILA XDE D'CARI, BILE ADER WAT XTAW JEW",, macam tu jugak la sahabat,,, mane ader y betul2 boleyh  dikatakan sahabat sehingga la mereka itu benar2 digelar sahabat,,

tapi biler pikir2 balik,, tahun niyh aq sering menghadapi kematian, 1st kawan baek time kat sek menangah
dulu, yang 2nd,, mak akak,,senior,,, dan itu y membuat kan aq takut untuk hari2 ecok,,, dan itu y membuatkan aq sering ingin berhati2,, sedeyh bila rase kehilangan,, tapi lebih sedih bile rase d'tinggalkan,,
ini lah dugaan dan ujian,, sewaktu g cane,,, macam2 benda aq dapat,,aq bahgia kini ngan jalan y aq pilih,,
even sesibuk mane pun aq,, aq stil agy boleyh carry on ape y aq buat,, ini jer cara ye tok lupekan sesuatu benda y patut kiter lupakan,, betul! xcayer ker???

KESIBUKAN DIRI!,
bukan la bermakna kiter menyibukkan diri,, tapi buat la sesuatu yang boleyh membuat korg lupekan benda y akan wat korg sedeyh sentiasa,, mule2,,kiter susah nk terima,, tapi kiter kena face it ye jugak,,  kuat kan azam pasang tekad,, insyallah boleyh,, karya terbaru dan yang pertama dari aq akan menyusul xlame lagi,,
aq punyer citer2,, citer2 untuk menerbitkan sebuah novel,, tapi bia la bermula dari cerpen ini dahulu,,
nty da ciap aq share kat cniyh,, KORG NANTY AN EA,,,,


p/s--- soryy pade y mesej2 aq,,tapi aq xdpt nk balas,, sumpah! xde KREDIT,,
          handset kini xBERMAKNA tok aq lagi,! peace!!!

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe