Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
ha???laki ker??
Monday, February 7, 2011 • 10:56 AM • 0 comments

heloo2,,fwens sekalian,ha,,baru nk uptade an,,biase la semalam hatii kacau,,! gundah gelana seketika,,maka yew,,xdapat la menari2 di keypad,,hehe,, oke! jom berbalik kepada tajuk,,
bace punyer bace,,, buku itu REMAJA,,, tertiba ader 1 y menarik minat aq,, tentang populasi boy n girl,, now! katew yew,, boyy agy byk,,,dari girl,, EX,, 105 boys,, then 100 girls,, so ase ye xla beza sangat an,, n y paling nk d'nyatakan d'cniyh,, so xde isu la kawin 4 o xcukup boys da kan,,, coz boys da byk kan,, so xde isu la jugak bab rampas merampaskan,,hehe,,
tapi kalo da takdir nk uat g ane agy kan,, ACCEPT IT la,,,hehe,,,


oke!! pagi tadi sedang aq memakai tudung,, tetiba terpikir,, memang patut pn girl selalu ciap lambat coz,, girl niyh kene pikir agy,, GAYE TUDUNG APE NK UAT NIY,, WANE APE Y SESUAI NIYH,,, so boys,, plez,, sila bersabar ye ngan kami2,, hahha,, boys kena la fahami bahawa girl selalu ingin tampil cntik,,alaa,, cm boys jugak an,, nk jugak tampil macho n segak an,, so what??? fair la tu kan,,, alaaa,,cntik2 pn tok boys jugak kan,,! haha,,


ha!! petang semalam sebaik jer smpai jengka,, masuk bilik then blah blah,, lending katil jap, kiz2 my bantal ucuk,,heheh,, wujud aw,, tapi selimut ucuk jew da xde,, coz my mom da uat kain buruk,, argh !!!!! tension aq,, balik tengok jadi kain buruk d'uat ye,,,! haha,, 
cmniyh,,ader sory guys niyh an,,dye bru balik dri umah la kott,, tapi an y slack yew,,, dress up dye la,,, baju oke la,,ciap pakai blesser agy,, tapi suar dye,, bapok la ketat der,,!! ape agy,,,mulut pn main peranan la,,,hahha,,xpasal2 dapat dosa kering weyh! sumpah kering,, 
hehe,,, pastuh an,, time at gombak,,, p.tam aq y antar aq k stesen bas,, tengok jam,, kul 11 da,, aduhhh,,, mne p,tam niyh,,, BAS AQ kul 11.30 niyh,,, risauu da,, thenn tetiba horn berbunyi,,ha! smpai pn,,, oke nik teksi,,, niyh msty nk cover balik perjalanan aq la tuh,haha,,, selalu yew mmg nik merz,,,p.tam aq,,penjual kambing la,,businessman terhebat tuh,, tapi bab waktu mmg FAIL la,,hehhe,,nsb aq sempat smpai seblm bas bergerak  lau x,, mmg free jew p,tam aq kena anto aq k HUTAN cne an,,hehe,, 


                          * dengar lagu niyh,,sedap weyh - CARTA HATI.... HEHE,, *


xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe