Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
hari2 ku! siiri 1~
Monday, February 21, 2011 • 2:17 AM • 2 comments

hye u all,, entry kali niyh,,macam biase dalam kul1 pagi baru uptade,,hehe,, biasa la kan tenet laju ckit time gni,, so senang ckit la nak merapu meraban disini. okeyh! 20/2/2011,,,hari ahad,, ape aq uat??? hmm,, oke,, mule dengan bangun pagi then kena gotong-royong blok plak,,aish! da r semalam aq bantai tidur pukul 3pagi,, hehe,,
biase la hari minggu an,,kah2,, okeyh! bab gotong- royong niyh,, memang fell la bagi sesiapa yang memang BERAT TULANG,,ha? ader ker?hahha,,,xkisah anggap ader jer la peribahasa tuh,,hehe,, tapi cam aq,, aq rajin,, aq kutip sampah,,WAH! baek x aq?baek la niyh an,, dari mereka yang dok2 tuh,,

okeyh! petang? aq pegi library,, cari bahan assigment,, sementara tengah mancari2 tuh,,ha! baru teringat,, uitm JENGKA sekarang niyh sedang berlangsung pilihan rayer tok MPP,, pendek an cter,, kawan claz aq 2 owg masuk,, ader plak tanye nape aq xmasuk?? nak gler k ape?aq nk masuk MPP,, present dalam kelas pun aq hentam campur bi+bm,,KALO aq MPP,, uat malu UITM jengka jerk aw,,hhehe,, ceh alasaan la kaw awe!
dah! komander tuh komander jer r,, hehe,, oke! nak tengok ker pic muke mereka?? tapi jgn lupe took mengundi ye,,hahha
oke! niyh cal0n MPP ,,HEHE,,
nama ye SOFIANA,,
hmm,banyak cakap juge,,

awe + diba..
diba niyh la,, MPP,,so support dye aw,,hehe,,




NITE! hehe,, citer malam plak,,ramai owg katew jadi KOMANDER niyh hidup ye BZ,, act,, xla bz mane,,
besh weyh! sangat2 besh! macam ahli keluarga rase ye,, ye r family an jaoh so dengan organisasi macam niyh la,, terasa macam ader keluarga,, xpecaye ker??? betol,, terase macam ader abg n akak yang sudi menegur kita jika kita salah,. act,, tadii dalam kul9.30 ader meeting,,, bergelut aq mandi,,hehe,, nasib baek sempat sampai. macam biasa henp0n akan d'silentkan BUT untuk aq? hehe,, TINGGAL DALAM LOKER JER,,
bukan ader cape2 nk mesej pun,, kdit pun xde,,seDAR DIRI LA CKIT,, awe oittt!!!! oke! cakap punyer cakap,, bincang punye bincang,, oke settle,,! balik lam kul 12lbh cmtuh la,, kire oke la, tapii bab balik niyh la aq lemah ckit,, COZZ KAT TIANG SEPANJANG PERJALANAN MESTY ADER DUA ORANG GUARD YANG XBERBAYAR,,hahha,, cnfuse ker? xde la camni,, mesti ader kapel2 yang bersidai kat tiang3 tuh,, hanya hati jer leyh membenci perbuatan mereka,, hope aq d;jauhkan dari uat begitu,! HOPE BEGITU LA!,, 

kenape aq pilih jadi KOMANDER dari JPK?

memang rugi sangat2 coz aq tolak tawaran jadi JPK(jawatankuasa perwakilan kolej). dan sehingga hari ini aq masih tertanya mengapa aq tolak dengan senang ye?? tapi bile pikir balik ini la jalan terbaek untuk aq, KOMANDER! 

-ia buat aq lebih bz dari yang biasa. dengan hidup yang sibuk dengan keje secara tidak langsung benda yang sedeyh dan xnk kiter ingat akan terus terlupa. aq ingin lupakan "dye" maka ye aq bz an diri aq,, 

-iA buat aq lebih DISPLIN,, YAKIN DIRI,,JGN ADER PERASAAN MALU BERTANYA,, BERI AQ PELUANG UNTUK MENCUBA SESUATU YANG BARU.

-sebagai landasan permulaan dan latihan sebelum ke alam pekerjaan.
  cube bayangkan,, even kita dapat tinggi mane pun pointer tapi kita xde xtiviti yang boleyh kita bangga sewaktu di UNI,,, so t nak jawab ape sewaktu temuduga tuh???

-ader semangat kerjasama yang tinggi dan seolah2 as berkeluarga,,

-jiwa jadi kental dgn dugaan ape pn, kita jadi manusia jgn sering mengalah! kena berani menerima kenyataan itu.. xpew mule2 kita usaha,, then baru la kita tawakal jer,,sbgai cnth y paling senang nampak la kan,, MACAM kiter nk jage hubungan dgn BF/GF ,, tetiba plak terclash,, then nk sambung balik kena pujuk rayu,,itu la USAHA,, kalo xdpat nk smbung balik,,TAWAKAL jer la,, agar ia bersambung kembali. SO,, jiwa kena kental!!!


itu la antara sebab nape aq pilih KOMANDER dari JPK..even lect aq ader katew JPK keje ye ringan ckit dari KOMANDER,, tapi nk uat camne JALAN INI YANG AQ PILIH,,! tapi tapi tapi KEJE MPP lagi banyak oke,,hehhe,,!

KEM ASAS! pulapa jengka!
hehe!
yes! aq makin kurus,,suar pun da longgar,,hahha!!
jgn tanye mengape!xnk jawab.SEDEYH T,,~





oke la,, nanty sambung di entry akan datang k,,!! TUNGGU AW,,hehe





xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe