Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~JUZ wanna to says BYE!~
Saturday, February 19, 2011 • 3:59 AM • 1 comments

MOHD TARMIZI.
SIR AKAUN.

18.2.2011,,HARI LAST SIR BERADA DI UITM JENGKA,PAHANG.

mase mula-mula tau tuh,,emua macam  tidak percaya. yela even sir 
baru ajar kami time sem1, even tak la lama mane,, tapi kami close 
gler dengan sir,.. nak taw sebab ape,, sebab sir niyh,, ----
       * SEMPOI

       *AJAR KAMI YANG TAK PENAH BELAJAR AKAUN 
         NIYH SAMPAI KAMI FAHAM APE ITU AKAUN.

       * LECTURER YANG SUDI MAKAN SEMEJA DENGAN 
          STUDENT YE!

       * LECT Y TAW JAGE BATAS ANTARA LECT WITH 
          STUDENT YE!

niyh la kott antaranya yang membuat kan kami rapat dengan dye,
mula2 memang la sedih,, tapi ini adalah penghijrahan untuk kebaikan
so kiter kena redha dan harap dye akan berjaya di sane kelak.

SIR!,,

pasnih kami nak dengar luahan sape lagi?
lau sir adew,, tiap kali sebelum mula clz,, sir mesti citer 1 kisah,
kami xpernah belajar akaun,, tapi lepas sir ajar kami,, kami paham.
dan kelas sir,, kami xde pun yang repeat,, sir tegkiu!!! sesangat.
kerna citer2 sir itu la yang membuat kan saya terus ingin melakar
sejarah!!! yeah! so sebelum berangkat,, kami uat ckit gathering
tapi kat KFC Aje la,,, biase la jengka, ader KFC jew kot,,hehe,,



antara PIC kat KFC ,,, sedih ye,, tapi saya xde lah sampai nk kua an 
airmata berharga ni,,hehe,, macam owg2 tuh,,hahhaha,,, sooo sir,,
semoga hepy d'tempat baru,, MELAKA,, wahh!! xpe,,dekat jew tuh,,
and,, lastly,, hope t naik pelamin ngan LALA,, tuh,, antar2 la kad jemputan.


p/s= perpindahan itu perlu,,!untuk achieve new success!!







xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe