Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
petik jari beribu datang!!
Sunday, February 20, 2011 • 2:50 AM • 2 comments

hye u all,, act,, entry kali ini,amat2 menyakitkan hati. tidak tahu la mengapa sakit gile hati ini. 
tapi sekarang tak lagi,,okeyh da,, nk taw nape sakit hati???

camniyh,, tadi jumpe wahyu and zaim,, coz nak ambik barangan yang dipesan oleh,,diba,, then blah blah la berborak seketika.. okeyh,, g9!!tata,, la mereka,, tetapi tiba-tiba mataku terpandang satu makhluk yang amat aq kenali,, ha??? bia betul ape yang aq nampak niyh??? siyeslah,, aq xpecaye langsung!!! senang sungguh kaw cari penganti ye insan lelaki.. lepas kaw buat kawan aq menderita kerna kaw,, kini kaw senang-senang jer ngan girl laen la plak.. ish3,, PETIK JARI ,, kaw y hot tuh sumer datang an,,, sumpah! sebelum aq kenal kaw,, aq tengok ko okeyh jer,, baek jer,, tapi pas kenal baru la aq mengetahui,, kejahatanmu! ish2,,

tapi yang pelik nape mudah sungguh kaw mencari penganti???

siyes! aq terkejut nampak kaw ngan girl tuh,,,hari lepas pn aq ader nampak kaw,, kaw date sampai nak k kul1 pagi an,, 'dye' selalu tanye pasal kaw kat aq,, tapi aq tak sampai hati nak bagitaw kat 'dye' yang kaw telah adew penganti,. sebab aq takut 'dye' xdapat terima kenyataan itu.. 

weyh! dasar buaya!! kaw taw x,, 'dye' sayang kaw gle nk mati!,, aq paham perasaan 'dye' coz aq pun penah rase ape yang dye rase kini. tapi kaw memang sangat2 JAHAT,,! BUAYA! SUMER tok kaw la,! bile terserempak dengan aq,,punye la baek,, senyum dan sapa,, but in reality! kaw adalah manusia yang sangat2 
menjengkelkan untuk aq!!! 

advantages ye d'niyh = JANGAN INGAT FACE BAEK ITU,, ORANG YE PUN BAEK.
KADANG2 DYE LAGI TERUK DARI ORANG Y FACE CM GENGSTER! 

*JANGAN TERLALU PERCAYA DENGAN ORANG BAIK KERNA KITA XTAW TAHAP MANE KEJAHATANNYA.*

begitulah!! sumpah memang xde laki yn setia kot kat dunia niyh,, ble aq baca blogger laki yang laen.. dorg suke katew GIRL niyh yang curang so nk balas balik,,! oittt! insan yang berhati nurani,, kalo la kaw tuh setia dan sayang seikhlas ye, pasti GURL xcari laen la weyh! benda same2 buat masalah so same2 la tanggung!

TIPS!- AQ DAPAT DARI MEMBER FR0M GANU,, DYE KATEW,, LAU NK CARI SUAMI CARILAH YANG BERTELINGA CAPANG 0 LEBAR,, aq tanye la mengape plak? then dye jawab,, lelaki jenis ini amat penyabar orangnya.  so,, girl ape lagii sambar jew lelaki yang bertelinga capang even xhensem pn,,hhahaha,,

pelik x tetiba jer dapat tips cmniyh kan,, aq pun pelik tapi aq dengar je r .. da orang nak bagi an,.

p/s for guys! --

*kalo anda setia kami setia
*kalo anda ikhlas kami 200%i ikhlas
*kalo mata teranjang anda itu boleyh d'tutup pasniyh oke
*kalo la anda seorang terima seadanya kami,, kami pun boleyh begitu.

guys!

- kalau orang nk mintak putus pun,, gunalah alasan yang logik ckit,, xpun terus terang lagi bagus weyh!
  kalau la orang boleyh terus terang! sumpah aq tabik spring getar2 punyer kat korg coz korg berani   mengucapkannya. xpayah TIPU kerna ia akan menghancurkan lagi hati seseorang gurl  itu!!! 
 so juz JUJUR jew lau da xsYANG ! betul,, kalau korg cakap leklok ngan dye msty dye akan paham. 
JGN MENIPU BAB ALASAN KERNA HATI PEREMPUAN SANGAT RAPUH SEHINGGA BOLEYH TAHU ALASAN ITU BENAR O TIDAK!,, selalu ye naluri perempuan sangat2 benar!




xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe