Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~story d'nun cne~
Wednesday, February 2, 2011 • 3:18 PM • 4 comments

betul kater owg,, - mencari ilmu kena la berhijrah,,ilmu xdtg b'golek,, ini bru bape ari aq pegi,, da banyak benda aq dapat,, cube kalo aq stay cne terus mmg besh la kan,, betul lagi kater owg,, kiter kadang2 kena banyak membace untuk memudahkan kiter,, 


pengalaman kat cne,,betul2 mengajar aku agar lebih menghargai orang d'sekeliling kiter,, bile xde baru tercari2,,tapi ble ader,,uat derk jew an,, cm biase,, kawan2 d'sekeliling amat penting kerna mereka la yang akan bantu kiter kelak,,, nk taw mengape aq kater gtu,, huhu, sakit mmg sakit,,, 
tapi kelakar pun ader,, yela,, salah aq jugak,, jalan xpenah ye nk fokus,, fikiran msty melayang2,,
da taw lantai tuh licin,, boleyh lagi maen2 kat jalan,, ha!!! ambik kao! terjatuh terduduk2,,, macam nangka busuk sudah! hahah,, tapi y sweet ye,,, mber2 la,,, mmg klkar,,, gelak dulu baru tlong an,,hahha,, tapi korg mmg grand la,, aq suke korg!!! even kiter baru nk rapat2,, tapi kiter da macam kenal seribu taon an,, so effect yew d'cne! aq sakit pugg,,! + blkg,,~ argh!!!! ha??? urut?uittt,,xmoooo la,,, xnk,,xkan urt,,, hehe,,


nasb baek kat cne besh! makanan ye mmg tiptop la!!! aq makan jer keje ye,,hehe,,
tapi ader 1 petg,, da r ngah hujan,, lapar plak kottt,,, then menu ye LAKSA,,, owh tidak!!!!!!!!!!
mmg kebulur habis la time tuh,, asl plak menu ye laksa niyh,,,!!! tension aq,, da r lapoooo,,,
nk xnk,,tahan jew,,, bape cawan tah aq minum air nescafe tuh,, nasb sedap,, lau x,, hampeh aq nk minum,,,~ berjumpa ngan owg y lebih berusia,, membuat an kiter lebih berhati2 ble berkata2
tapi aq mmg selute habis la kat dorg! even dorg berusia,, tapi xpnh malu nk bertanye kat kami2 niyh,,, cube mereka xbiase kott,, biase la 1st jumpa an,, 


pasniyh,, aq akan kekal an BZ an diriku,, bia lupe sumer benda y xnk aq ingat,, besh jugak aw,, g cne,,g cniyh,, byk jmpe owg,, byk pglaman leyh dapat,, HMM bulan 2 niyh,, cnfirm xbalik kott,,
yela test agy + quiz,,+ xktiviti aq lagi,, YEAH!!!! aq akan pastikan,, set kat lam pale niyh xde yang laen kcuali MY FAMILY + MY FRENZ!!!,,




awk2,,,mintak no phne boleyh?


ha!!!! bab niyh mmg nk kena terajang kott!!!! oit da taw kaw da bertunang wat cara bertunang la!!!!
gler punyer laki!!! lau la sumer laki cm kaw,,, habis kami y pmpn niyh mmg patut pn xpecaye kat kaw!!!
harap jew tua tapi xmatang lgsug!!!hahah


pelik ker???
selingan la tuh,,! berlaku jugak tapi bukan kat cne,, la,,
tapi mmg nk kena lesing la an lau suke2 ati jew mtk no phne owg!


p/s= BERHATI2 D'TANGGA!!!haha

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe