Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~hari WANITA sedunia~
Tuesday, March 8, 2011 • 1:15 PM • 0 comments

assalammualaikum.. hari ini,, 8.3.2011.. hari kehujanan di jengka. besh giler! bangun subuh terlambat kerana ingatkan baru pukul 5pagi, rupanya da pukul 6.45pagi.. memang kelam kabut la kan..dah la tak solat subuh lagi, mandi pun belum lagi.. PAGI ini kelas calculus plak.. owh no!!! tapi tak ape,,, ingat ini "SELAMBAT AWE,, ADER YANG LAGI LAMBAT",,haha! itulah kata-kata yang aku pegang sehingga saat ini.. biasa la.. dalam bilik pun,, aku la orang paling lambat bangun tapi aku cepat ciap ea.! bukan malas aw.. tapi malas nak rebut bilik air, kalau bangun awal-awal pun,, so better bangun lambatkan,,! g00d idea! THUMPS UP! ,idea cape? SITIHAWA ROSLI LA,,hehe,, dan terima kasih kepada yang follow...haha,,

oke! sebelum kata lebih melalut ke sane dan kesini.. act,,entry kali niyh nak talk about,,, HARI WANITA,,
sedang ber'facebook TADI,, tetiba terbace,, satu status ustaz,, kate,, camat hari wanita sedunia.. owhh! baru ku tahu,,, today is hari wanita sedunia.. wah!! xsangka an... selama niyh hidup hanya tahu meraikan hari ibu,,hari guru,,hari bapa dan hari jadi sendiri.. tapi kali ini.. hari wanita sedunia la der!,,



ape yang wanita ade tapi lelaki xde...
  • lelaki tidak dapat hidup tanpa wanita dan begitulah sebaliknya.tanpa insan yang bergelar wanita, tiadalah keturunan yang bakal lahir.
  • tempat wanita amat mulia.. example,, NABI sendiri pernah berkata,, taat la kamu terhadap ibumu,, dan tangga ke-4 baru lah taat kepada bapamu. indahkan jadi wanita.
  • lelaki tidak ader cuti. tapi wanita diberi cuti. dalam bahasa girl,, cuti d'beri nama ABC(allah bagi cuti).
  • wanita sering dikaitkan dengan BEBELAN,, anda2 kaum lelaki,, adakah anda berminat dengan wanita yang diam seribu bahasa? tidakkah anda akan boring? wanita bertugas sebagai penghibur kepada lelaki,tapi yang muhrimnya la. tanpa bebelan si sang wanita,, tiada ape yang indah dan gembiranya dalam sesebuah kehidupan.
  • wanita,bersiap berjam-jam lamenya. mandi boleyh kater sampai 1jam.. amboi2,, suke suki jer! lelaki pun ape kurang hebatnya.. ada some guys, pun mandi berjam-jam kan... make  up mengalahkan si wanita.. a fair la tuh der,, kami kaum wanita make up cantik2 niyh.. untuk anda juge,, bukan untuk cape-cape pun... so please,, take attention ckit...haha
  • wanita ini lemah.. maka dicipta lelaki untuk menjadi pelindung mereka. tetapi sekali wanita ini dianiaya ia kan meninggalkan kesan yang sangat mendalam.
  • hati wanita amat tulus dan telus. setiap penipuan bakal diketahui kerana naluri wanita sering betul. maka kaum lelaki jangan rase anda hebat sampai nak menipu kaminya... 
  • senjata wanita adalah AIRMATA,, setitis ia mengalir,, sejuta kekecewaan atau kebahgiaan terisi dibalik  titisan itu.
"TERCIPTA KAU DARI RUSUK LELAKI,
BUKAN DARI KAKI UNTUK DIALASI,
BUKAN DARI KEPALA UNTUK DIJUNJUNG,
TAPI DEKAT DIBAHU UNTUK DILINDUNG,
DEKAT JUA DIHATI UNTUK DIKASIHI,
KAULAH WANITA HIASAN DUNIAWI."

camat hari wanita sedunia!







xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe