Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~hepy YE! ooo,,balik bandar!~
Monday, March 7, 2011 • 5:13 PM • 0 comments

hye,, okeyh kali ini nak talk about BALIK BANDAR!,,haha,, pelik x?? selalu orang kate,, balik kampung tapi dalam hidup aku,, tiada istilah balik kampung kerana aku tidak ader kampung,, my grandma,, house,, at GOMBAK,,, kire bandar la tuh.... besh aw,, kampung kat bandar ini. bile cuti raye,, tak payah kecoh nak balik awal kerana takut jam di jalan raye.. yela,, siapa la nak balik bandar agy kan.... memang smooth jer jalan raye time tuh aw,,hahaha..

oke!3.3.2011,,, dapat berita yang sabtu and ahad,, FREEEEEEE!,,,
so dengan hati yang kental terus ambik test ALGEBRA awal,, then ecoknya ambik tiket bas kul8 malam.
nasib ader WANI,, tolong antarkan naik motor LC,,wahh!!!!!!!! merempit seketika,,hehe,, 
tunggu punya tunggu then bas pun bergerak! adoiii lambat pulak dah,, banyak sangat kereta.

henp0n berdering!

makteh: AWE,kat mane sekarang?


AWE:(baru bangun tidur,,mamai la)ha? owhh jap,, haa awe kat MRSM BENTONG niyh.


makteh:OKE,nanti berhenti kat DIAMOND SQUAREnya.makteh tunggu cniyh.


AWE: baek, makteh..


macam itulah tiap kali balik gombak.. p.teh awe akan ambik. huhu.. macam biase sampai2 jer
terus pegi kedai mamak,.,hahha... memang my uncle tuh suke mam kat kedai mamak.



cube teka,,ikan ape itu???
IKAN SEBELAH la...

memang dari kecik agy..itu lah ikan kegemaran awe!!.. sedap sangat.. hari sabtu mak datang and bawak ikan sebelah..sekilo mak beli...hehe.. SO SWEET!!suke sangat2,, teramat suke kerana dah lama xmakan. pastuh an,, mak kater ecok masak la,, bawak pegi universiti.... mak balik hari,, just datang tok jenguk anaknya yang comeyh niyh..ikan sebelah niyh lebih sedap apabila goreng cmtuh aje... memang sedap.. so sila la jenguk2 ke pasar anda yang berdekatan dan merasainya la... sehingga ke hari ikan yang mendapat gelaran "IKAN SISA NABI", masih tetap dihati..=)

setelah dimasak!!
yummy!!!!!

dan yang paling besh.. kalau awe balik,,sumer akan berkumpul. MALAM sabtu tuh,, family p.lang datang 
dan membawa jeng jeng jeng,,, dominus pizza ngan ayam mas,,, pergh!! memang bulat mate... kenyang malam tuh.. makan besar owg kate.. dan itu lah kegembiraan awe apebila pulang ke rumah... sayunk sumer nya..hahaha.. 

3 pizza! pergh memang nazak nak habiskan,hehe.


then,, ahad!!!!! argh!!! sedeyh nya.. tak mo tak mo tak mo balik! sedeyh jer! bas kul3petg... 
macam biase p.teh sayer yang antar...berserta ngan adeq comeyh awe bernama AKMAL AKHDAN..
sweety! sayunk AKMAL!,, haha,, baru umur 4tahun tapi macam paham2 jer kalo owg nak pegi,,hehe
( pic akmal comeyh akan d'upload nanti) wait n see! oke,, go uni!!!!

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe