Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~ DINNER anugerah DEKAN oct 2010~
Wednesday, April 13, 2011 • 11:07 AM • 2 comments





tepat jam 8.30 malam, 12/4/2011... aku, sufi dan siti bergerak keluar dari blok H.. menuju ke bas yang sedang menanti diluar pagar. macam mimpi... tersangat hepy dan berbaloii dengan ape yang aku usaha setakat taon lepas.. even macam2 dugaan yang berlaku tapii tetap oke kott..huhu.. berbaju kurung biasa berwarna kelabu.. seorang ladies yang tak cun mane pun.. bergerak la masuk ke dalam dewan.. sumpah weyh|! macamm di arak kott..macam oranggg ternama plak katewnya... hehe... PASTUH kan.. kat meja pun d'serve.. wahhh terbaek la wok!! 

ha?? gambar? ader jew.. 
mane pernah pergi mane2 tanpa take pic an...
tapi an.. 
---
----
----------
ahaha!
nanti an akan d'upload....
sabarnya syunk2...huhu...
okeyh!


tertanya2 adakah sem ini akan ku miliki lagi title DEAN LIST tuh???
harapan hanya tinggal harapan..
nampaknya lorong itu sangat2 gelap... hehe..
nak taw nape??/
siapa yang berada disekeliling aku,, 
pasti tahu ape yang telah berlaku padaku...
sem yang amat2 menyakitkan... penuh dengan tragedi...
tapi syukur.. umurku masih panjang.. 
terima kasih kerna peluang bernafas ini....



pic!!! let's see!!

sebelumm pegiii..sempat lagii..HAHA
WIF SUFI SYAZWANIII..


hahaha..SWEETY X??(cop puji diri sendiri plak)haha

WIF EJA..dapat mam aiskrim..hehe..

boring2 time niyh..mls nk dgr ape dye berucap..then kami pun take2 pic la...





xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe