Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
betul.. kita hidup dalam kitaran..
Monday, May 30, 2011 • 5:22 PM • 2 comments


cube tengok gambar ini dan tajuk entry ini.... adakah ia saling berkaitan?  yup! amat berkaitan..
kadang-kadang kiter ingat kat dorang tapi tapi adakah mereka ingat kat kiter?? pelik... tapi itu la entry yang bakal di tulis ini.. semalam.. sedang-sedang tengah on9 facebook.. tertiba aku terlihat satuu status niyh berserta gambar-gambar sekali.. pergh! sangat2 terkedu kott.. da lama sangat nak jumpa korang2 tapii korang2 tak ajak pun biler kua sesama an.. fine.. korang lupe kott.. tak pela aku paham... tapiii kater ye dah tukar nombor.. tapi tapii tak akan la my number pun korang leyh hilang an??? sedeyh sangat.. tapi tak ape lagipun mesti laen kali leyh jumpa kan kan... 

oke! tak caye lagi tajuk kat atas tuh? meh follow ikut citer seterusnya... macam niyh.. dulu dulu an an.. aku agak terkenal la jugak dekat sekolah rendah... ramai siot member.. ramai gler la.. ader sampai satu hari tuh kan gaduh kerana berebut kan nak kawan dengan aku.. aish!! pelik... aku kawan dengan sumer oranglah.. biase lah tuh.tapi tuh dulu la.. sekarang niyh.. aku tak nak daa rapat dengan sapa-sapa.. aku kawan sumernya. dalam kelas aku sekarang nih.. aku make friends dengan semua orang.. tak nak la rapat dengan sape2.. sebab aku teringat kate-kate sorang niyh.. jangan pernah ader 'kawan baek".. korang paham tak agaknya? hehe.. macam niyh.. kire korang janganlah rapat sangat2 dengan seseorang kerana ia akan membuat kan kiter akan bertambahhh buruk apabila tatkala korang bergaduh nanti.. betulll..  

selepas itu.. next example.. dulu dulu aku an kire cemerlang jugak lah.. UPSR aku gempak siot.. tak pernah terpikir pun boleyh dapat straight A macam tuh.. tapi tapi tapiii makin lama aku makin down..gler la.. sampaikan SPM aku pun boleyh di kira agak lingkup jugak la..soo bagii korang yang DOWN gler sekarang ini jangan pernah rase korang akan DOWN selama-lamanya.. kerna KEAJAIBAN itu akan terus berlaku. macam sekarang aku masuk U... SEM 1 syukur.. aku dapat DEKAN.. alhamdulilah sangat2.. 

sebenarnya.. kita naik dan turun niyh.. adalah ujian dari-NYA.. nak tengok sama ada kiter leyh terima tak dugaan ini..nak tengok sekental mane kesabaran kiter.. so ingatlah... sekalii kiter jatuh.. berkali-kali kiter akan ingat kan untuk terus berusaha supaaya tidak jatuh lagi.. macam arwah SOSILAWATI tuh.. kan sebelum dye berjaya.. dye da melalui macam2 dugaan.. then see the result.. pergh! rumahnya.. cantik kott. besar plak tuh. act.. rumah dye tuh dekat ngan umah nenek aku..haha.. so memang selalu la lalu kat depan rumah dye.. memang terbaek la rumah dye.. so tak mustahil kan.. hari ini.. korang DOWN.. tapi tapi satu hari nanti koranglah yang terhebat di antara yang terhebat.. cuba yakin jer kat diri.. korang manusia an.. same macam dorang.. so mesty la korang leyh uat jugak kan kan kan.... oke! let'see pic bawah niyh.. tapi tapii niyh pasal yang friendship punyer laaa... haha.. da ini jer aku jumpa an...so tengok2 jew la.huhu





p/s- check balik dengan ALLAH S.W.T.... jika kiter rase kiter asyik gagal.. 


xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe