Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
PERSONALITI sayer KOTT
Wednesday, May 25, 2011 • 11:26 PM • 0 comments

oke.. cape anak kedua? tak pun angah la.. alaa anak yang tengah-tengah gtu la
macam aku..aku anak kedua..hehe.. hampir la nak terkena sikit. 
bace tang CINTA tuh.. so siapa yang ingin gue niyh.. KENA la setia ye..
haha.. poyo jew lebih siti hawa niyh..
ade ker owg nk kau tuh??HAHA.. 
xpew kan kaloo berangan kan kan kan..hehhe..



ANAK MANJA IBU
sebab apa2 pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu...sikit-sikit ibu!! sikit-sikit mak!! sikit-sikit umi!! sikit-sikit mama!!

DEGIL
anak kedua dikatakan lebih degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia ajer yg betul..dlm ramai2 adik-beradik dia lah yg KETEGANG..kemahuan dia kuat..kalau buat sesuatu, confem dia buat dgn sungguh2...kalau tak nak tu, tak nak lah jawabnya..boleh dipujuk tapi selalunya tak berapa nak jalan..

TAK PANDAI MEMUJUK
memang anak no 2 ni tak pujuk makwe / pakwe dia..ahahaa...

BERCINTA
tak dinafikan anak no 2 jugak, dia kalau bercinta, setia bangat...sanggup berkorban...hmm...

HITAM / PUTIH
apa yg dia prnah kata, semua dia pegang... ( kononnya ) kalau hitam tu...hitamlah...kalau putih...putihlah...degil tak boleh toleransi...

HATI
anak no 2 ni juga nampak ajer keras...tp hati dia lembut jugak..SATU lagi pe'el dia…dia tak boleh nak ditegur...kalau kita tegur dia mesti tarik muka...tapi tak semua camtu laa...

BERDIKARI
very independent..mmg betul..tp kalau terlebih independent pun payah...TAPI, mudah bergaul..campak lah kat mana pun, kejap dah dapat kawan..very care of her brother/sister and harta benda kepunyaan keluarga..( sebab terlalu ambil berat pun menyampah jugak...semua adik2 kena control kena report kat diorang )..haha...

ARAHAN
anak no 2 ni juga dia payah sikit nk terima arahan..dia lebih suka buat hal sendiri..pendek kata,tak boleh kerja ngan org...ramai anak no 2 ni keje sendiri..

PEMAAF & CARING
tak dinafikan no 2 ni pun pemaaf & caring..TAPI awas!!! jgn bg diorg marah..kalau diorang ni marah, faham ajer lah..takut woo...

PAKAIAN
Nak yg up to date jer..semua nak kemas....



xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe