Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
wah! 1st timee niyh!!!
Thursday, May 26, 2011 • 8:58 PM • 2 comments


SEGMEN BUDAK CHOMOT | REVIEW JANGAN TAK REVIEW!
oke! 
nampak TAK banner COMOT bawah niyh?
tak pernah jenguk??
jom TEROKA..klik JER KAt banner tuh..


cantik jew kan.. tapi nape katew COMOT niyh..aish..haha

tapi tapiii.. adew syarat  larh.. oke.. let's READ..

aku COPY N PASTE jer...
asli lagi oke an.. darii ader penambahan..HAHA..
tapi tapi tulis kaler2 tuh FROM ME k....

1. Nampak banner kat atas tu? Banner ke? Wuwuwu. 
Sorry, buruk. Eden ni tak reti pakai photoshop. T__T 
Click dekat banner nak bagi besar lepas tu save, upload balik dalam entry nanti.
OKE..da copy banner ye...

2. Chopp. Entry? Entry apa pulak ni?
Nak join kena buat satu entry khas.
Kandungan entry? Review the belog chomot ini. Hehe.
Komen pasal design blog, content, apa-apa improvement yang patut dibuat, apa-apa jelah yang anda nak review. Hehe. Nak kutuk pun takpe. Serious ni. ;D
ha! kena uat entry ea... oke! tak de hal larh..

3. Sebagai balasan. Budak Chomot akan review blog anda semula. Kira macam mutualism lah. Sama-sama untung, boleh share traffic ;)
wahh! untung tak?? mesty la kan untung.. adoii korg...betul untung ot..hehe
4. Terbuka kepada follower the belog chomot & terhad kepada 10 orang sahaja.
Jadi bertindak cepat!
alamakkk TERHAD plak.. oke! cepat watt..!

haha... 
first tengok blog COMOT..
terase SWEET sangat.. sebab sebab...
warna UNGU....
i like purple u!!hehe
oke.. pasal ENTRY an,,,
paling suke ENTRY yang tajuknya ader kaitan dengan BERAS tuh..
sumpah! betull...haha
sebab sebab pernah buat...hehe
alaa.. nak tulis lagi...
tapi tapii nanti da cukup 10 plak..
so boleyh sampai sini jew..
tak tak pe.. nanti boleyh gue komen2 lagi k...

oke! ADIOS...=)




xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe