Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
! M.I.A !
Thursday, June 9, 2011 • 11:53 AM • 1 comments

== > HA?? ape itu M.I.A?? 
cepat-cepat teka..
haha..
M- mising 
I- in
A-action...
senang jer nak buat macam MIA niyh aw..

  • korang juz.. senyap2 tinggal sumer benda yang selalu korang buat..
  • pastuh! DEACTIVE your FB... janganlah.. sampai tutup akaun tuh.. nanti ader yang menangis tak berlagu plak nanti an
  • and then..... ape lagi OFF ur PHONE ler..... ala campak jer mane-mane henpo0n korang tuh.. tak penting pun kan kan kan... or korang ader 2 NOMBOR niyh??? SO on la no satu lagiiii... yang tak banyak orang tahu..maybe juz ur family jer yang tahu ot..
  •  then.... TINGGAL an kater-kater terAKHIR anda.... di atas meja ker... atas katil ker.. tampal at pintu ker..tapi tapii nak orang nampak an..better tampal at PINTU toilet.... HAHA... dari pintu bilik korang an an....


ha?? APE kebAIKan buat sumer niy?
BANYAK la weyh.. 
sangat2...

*nak tengok ader tak orang akan cari korang
-ader tak orang akan rindu korang
-ader tak orang akan CARE pasal korang
- ader tak orang tak leh hidup sal korang
so..
kalau kalau anda ingin lihat sejauh mane anda dihargai...
sila sila sila
lakukan M.I.A...
dan dan lihat la hasilnya..
tapi
tapi
WARNING!!
jangan sampai orang yang mencari korang tuh REPORT polis..
memang HARUUU la an nak JAWAB..

p/s=  sayer da CUBE... cer teka RESULT ye.. haha




xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe