Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
budak CHOMOT review BLOG EDEN laaaa....
Wednesday, July 6, 2011 • 12:39 AM • 0 comments

ha? terkejut sangat2... oke...memang agak ke'BZ sikit semenjak ini so blog pun jarang open dan dan jarang juge untuk uptade... so to says laa... biase laaa lumrah hidup sebagai pelajar kan kan... tak sama dengan pelajar sekolah... now! i'm realize why... teacher at school always look so tired... becauseee everything they need to do it but when you're university student... you do it urself.... bertambah happy apebila tangan yang kadang-kadang gatal ini menekan BLOG INI.... wah!!!!! TERKEJUT EDEN... sumpah!!! betul... tak pecaye?? alala... percaye la.. tengkiu to budak chomot tapi comeyh... coz sudi sudi review my BLOG yang tak seberapa ini... korang tak pecaye ker??? ini bukti ader niyh....

lihat garisan ituuu... bacelah bacelah...hehe.. sekali lagi ucapan tengkiu... beliau yang chomot tapi comeyh itu telah memberi beberapa komen tentang MY OKUYUN BLOG ini.... btw... insyallah saya akan pertingkatkan dan perbaiki ape yang telah anda suggest kan... berkenaan dengan lagu mungkin akan dilihat semula balik.... 

opss... forget laaa... beliau ingin mengetahui ape makna itu OKUYUN kan kan kan... meh meh i bring you to check out this entry.... act.. saya  pernah bercerita asal usul OKUYUN itu... review la ENTRY ini... 

biggggg tengkiu tooo bdk choMOT... =)..

aisehman.... at JENGKA xdok kenny roger lorh nak treat you... 
btw... thx again awk..
hye back to awk... 





xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe