Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
going to be 19th...
Tuesday, August 16, 2011 • 4:07 AM • 0 comments

" berkorbanlah anda kepada sesuatu perkara yang anda sayang seandainya ia bagi kebahgiaan kepada orang lain" 

HARI INi.. tepat jam 3pagi,, jejari ini menekan-nekan keyboard.. lama sungguh tak uptade blog. bukan sengaja tetapi memang tak sempat. teringin nak tulis sumer benda daalam niyh... nak share segala-gala nya dalam ini.. macam- macam kisah berlaku dalam hidup.. sedar tak sedar, sekarang da puasa pun.. tak lama lagi nak rayer. tapi yang paling besh isnin minggu depan * 22.8.2011* agak - agak aku sorang jer ker yang ingat tarikh ini? owh, my god!!! oke!!! aku jer yang ingat tarikh aku di lahirkan ke dunia ini.. agak2 mak ingat tak?? huhu... korang -korang mesti ader sambut hepy b'day kan kan,, so PERNAH tak anda anda BERTERIMA KASIH kepada insan yang telah mengeluarkan anda.... macam aku, start taon lepas tepat jam 12 malm, aku terus ucap terima kasih bebanyak kat mak aku.. nak ucap says thanks to ayah.,, ayah dah tak dew... yang tinggal mak jer.. dan dan ayat yang paling tertusuk sembilu hati aku yang tulus suci ini.. apabila ibu berkata.. " sama-sama,, itu da memang kerja dan tugas mak, maapkan mak kalau ader yang kurang"  akan rase something tak kalau ibu anda berkata begitu.. argh!!! mak!!! tak dew yang kurang pun... sayer sangat berbangga menjadi anak mak.. sayer sayunk mak sangat... tapi tapi itu kejadian taon lepas.. so let's see ape yang terjadi taon ini.. nanti gue akan uptade....TUNGGU aw aw aw... 


sepanjang menjadi SITI HAWA selama 18 tahun ini.. macam2 dah gue dapat.. tapi biasa la kan kan.. tiap orang ader keinginan nya tersendiri... macam gue.. agak-agak ader tak orang nak bagi hadiah rantai tok gue tahun ini??? HAHA... sumpah demand.. err,, bia la... kalau ader, kalau guys.. memang gue wat calon suami terus...HAHA... kalau perempuan anda memang pahami sayer la...huhu... 

ehh ape melalut jauh giler niyh.. oke2 act.. kes utamanya nak dinyatakan disini.. bahawasanya.... saya sering melepaskan peluang2 yang teramat sangat2 patut di grab.. benda da ader depan mata pun tak nampak lagi.. dah dapat dah pun tapi boleyh plak sesuke hati melepaskan nya.. ntahlah.. nak katew baek sangat tak la kott. tapi maybe lebih nak tengok orang bahgia kot.. kadang2 kiter tengok orang tuh senyum,, itu da cukup memandai untuk kiter... macam aku.. even benda tuh penting untuk aku.. tapi dengan mudah aku melepaskan nya.. dan yang merana nya confirm la aku kan kan kan.. huhu.. tak pe la mungkin  ader yang lagi bagus dan oke untuk aku kott.. accept it... =)

* lari lari topik jap..tengok bawah niyh.. ader orang hilang anak..HAHA...


comeyh tak??? sangat2 kan ..geram giler ngan dye taw taw.. act,, niyh anak m.cu aku... anak 1st dye.. oke! fine ranking aku jadi cucu kesayangan dah jatuh d'sebabkan muncul ye si tembam ini..HAHA... argh ! geram giler... pipinya dah la montel... pergh! nenek gue nak angkat pun tak larat sangat aw aw... comeyh an... tapi tahu anda anda ini berkata... lagi COMEYH SAYA ... HAHHA... fine...

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe