Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
KAWAN dalam erti kata sebenar,,bagaimana?
Saturday, December 3, 2011 • 3:31 AM • 0 comments

sweetykan pictures di atas.. korang2 mesti ada KAWAN kan and punyer story sendiri about FRIENDS an.. menipulah kata tak ada kawan.. tapi dalam banyak2 kawan mesty ada yang benar2 kawan... dan kawan yang hanya ada waktu kita gembira sahaja.. istilah kawan ini membawa begitu banyak meaning.. kadang2 kawan juga boleh buat kita menjadi orang lain.. act, pengaruh kawan lebih besar... sebab itulah kiter di galakkan memilih kawan yang benar2 kawan.
 
tapi tapi sedar tak bahawa sekarang ini,, jarang nak jumpa kawan yang benar2 kawan.
kalau yang ada yang benar2 kawan itu..tahniahlah anda sangat bertuah.. dan kini sehingga kini ,,, saat ini,,,si katawe ini tak penah nak lari dari masalah ini... kalau tak berpunca dari katawe,,, pasti ia berpunca dari mereka2... susah la nak describe about kawan niyh.. kalau kiter CARE sangat,, kang kater ape plak,, kalo kiter biase2 jew, kang kater tak ambik kesah plak... susah kan orang begini??? 
 
                                  " nak orang jage hati kiter,
 
                                                       kiter kena jage hati orang dulu"
 
yes! i agree about this statement,, but tak kan la katawe asyik nak mengalah.. nak tunggu orang pijak kepala baru nak sedar.. katawe bukanlah seorang yang pendendam atau ape.. tapi kalau dah sampai tahap memalukan diri sendiri,, baek tak payah ade kawan seperti itu.. bukan ape.. kawan yang benar2 kawan,, akan sebaeknya simpan aib kawannya.. even ader problem pun still hanya antara kamu sahaja yang tahu.. that's true friends!!
 
but now,, ape yang telah dilakukan terhadap katawe,, telah membuatkan katawe rase amat2 ingin jauhkan diri orang seperti itu.. kawan biase2 boleyh la kot... maap telah pun dimaapkan tapi untuk rapat seperti dulu2 agak janggal rasenya.. kalo kiter kawan dengan laki...even kiter touching mane pun ape dye kesah,, tapi kalo kawan dengan perempuan,, susah sikit... touching sikit,,mulalah masam muke.. tak tegur di katew bencilah ape la.. sis! org tak tahu nak cakap ape.. sebab itulah gue diam seribu bahasa.
itupun nak jadi masalahkan???????? diam salah..bising salah.. then ape yang betul?

jadi dalam erti kata laen.. benda ini ape simple tapi orang yang tak profesional jew akan take serius benda2 macam ini.. and and kawan baek, kawan karib, kawan, kawan sehidup semati..adalah satu istilah yang mempunyai laen maksudnya.. dan kiter hidup dalam dunia ini.. ada yang kiter anggap itu hanya kawan biase2 kiter.. kan kan???


                               " susahkan senangkan hati semua orang, 
 
                                                 sebab hanya kita yang tahu ape kate hati kita"






xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe