Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
!!!! sweety PIC !!!!
Wednesday, December 28, 2011 • 11:35 PM • 3 comments

ape yang akan berada di bawah ini.. adalah pic2 yang sangat2 memori terindah tok gue.. dan katawe sayang insan2 itu..kerana mereka sentiasa menceriakan hari-hari katawe, dengan gelagat masing2... dulu,, kiter ader seseorang untuk teman kiter sentiasa,,, tapi kini da berubah.. jadi hanya pada mereka sahaja tempat bergembira dan tersenyum seolah-olah, tidak punye masalah.. jom let's see..====>


oke,,pic niyh agak panas...coz baru harii selasa tuh take pic,,, kami kua ke
midvalley.. macam biase,, movie movie layan layan.hehe.. tengok citer ombak
rindu..tapi yang pasti katawe tersentuh dengan LAGU nya... sedih dgr.

yang tutup mulut tuh nama dye WAN RAIZAN,, yang belakang tuh nama 
dye SITI FAIRUZ,, selalu kuar dengan mereka ini.. kerana kami seolah-olah
SEJIWA.hahha.. yela shopping same2.. dan dan masing2 punyer prob hati
yang lebih kurang sama..hehe... maybe sebab itu kami rapat..=)
btw,,saya sayunnk mereka. kerana meereka saya mampu tersenyum...




ini pula pic yang paling sweet...katawe sukee.. wink wink..
yang pakai baju kurung coklat tuh nama dye.. SYAZWANI
then y sebelah katawe tuh nama dye.. WAN NURADIBAH
kami akan sentiasa bersama-sama,,, always always..always
btw.. pic taken,, 1 days after kejadian cium TAR berlaku..
hahha,,kalu perasan tangan katawe bengkak ckit.. tapi
sakit sakit pun kena jugak join mereka ke janda baek
coz da janjikan kan kan...huhu


btw.. love them very much.. sentiasa menceriakan ari2ku
dengan telatah dan gaya sempoi mereka.. kami sama2 gile.
hahaaha.. katawe sayang mereka..





wah! ader bakat  jadi model x? HAHA,,









# thank u all,, because being a part of my life.. 

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe