Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
xcident lagiii!!!!!
Monday, December 12, 2011 • 9:00 AM • 0 comments

HAHA,,,memang tak serikkan si katawe niyh,,dasar hati kering... 10/12/2011, sabtu,, nak ke jerantut tok beli barang...AND barang itu nak di beli amat amat amat dan dan hanya kedainya di sana sahaja... member punyer pasal, katawe pegi..lau xbantu cape lagi nak membantukan... oke.. bertolak lam area kul 11 lebih cmtuh la.. then perjalanan sumer oke.. lagi sikit nak sampai bandar jerantut,, katawe boleyh tak perasaannnn lubang sebesar itu... memanglah tak perasaan coz lubang tuh dipenuhi air,,, dan sumpah sangat2 katawe tak perasaan lubang tuh..nak break emercy pun sure aakan melantun ke depan.. nak katew laju tak la sangat,bawak biasa jew..haaa hambik kaw!! benda niyh berlaku dengan amat pantas sangat,, sampai tak sempat nak uat pape..taw taw jew katawe da tercium itu jalan raya,,, err baju, suar, tudung sumer hancur.. yang peliknya.. rider yang kene lebih,, wani kene ckit jew,, kat tangan dye jew, baju dye sumer oke... haaa... hambik meleleh2 darah..habis muke kaw katawe...

dan dan amat2 bersyukur kereta dari belakang sempat mengelak kami..lau tak memang arwahh la kami da... der!!!!!! lubang asal la kaw besar,, dahlah besar,, dah tuh tak kasi ape2 sign pun..err bahaya sungguh!.nasib ader abg ngan kakak niyh..bantu hantar pegi hospital jerantut... Dalam kereta,, kaki tak leyh bengkok,, angkat suar,, pergh!!!! hambikk... anak kakak tuh..asyk tengok katawe jew..err,, malu dah! haaa whatever,,, sampai2 hospital,, terus ader abang tuh suh baring atas katil tuh.. maybe dye nampak muke gue y penuh dgn darah niyh ot... ahh,,sudah wani plak da nangis,,, der!! aku hidup lagi niyh..aik,,minah,,cembeng lak dye... oke!! yang cuci luke gue tuh..laki der!! malu jer.. tapi tapi dye cuci tak la sakit mane pun...haha.. siap boleyh sembang2 lagi..
ahh! itu,, watever la... janji servis at cne bagi aku agak oke la dari segi layanan..tapi dari segi ubat ubatan memang no. 0 aku bagi...lau aku tak mintak di balut..mesti dye tak balut.. eee... benci benci...
then...nasib ader HERO MALAYA..yang sudi datang membantu..haha... amat pantas dan segera mereka datang....haha//risau risau ea ea ea ea...HAHA...tegkiu tegkiu tegkiu...hehe...  but u all memang the besh!!! syunk u all..jom tengok hero2 nya.hukhuk...

niyh along ngang... wahyu

niyh lak ayah ngang...abg din

niyh angah ngang..zaim


pergh! dgr mereka membebel mengalahkan ibu bapa kami lak... btw,, tabik spring la sanggup gak dtg tolong... rescue la ktewkan..anda kawan terbaek.! oke.. tak pasal2 katawe niyh dapat bibir mcm  angelina julie tuh... owh n00!!!



niyh lak wani... nasib baju dye jew koyak at ctuh... then tangan dye luke ckit.. nak tengok katawe cmne?? argh!!!! malu malu malu...

oke.. niyh tangan gue yang sudah bengkak! ehh pic bibir tak jumpa plak... xpew2 nantii da jumpe katawe upload.. luke at lutut ngeri sangat.. tak nak upload nantiii korang termuntah lak tengok..ahha..
soalan tak boleh blah... 'nak lagi bawak motor?" jawapan hati dak kering... nak sangat2.. hahaha....
so cape2 rider y nk ke jerantut,,, hati-hati oke.... lubang bersepah2 der....





xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe