Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
angin sampaikan padanya.
Wednesday, January 25, 2012 • 12:54 AM • 2 comments

dan hari ini.aku menaip lagi.dan malam ini.masih menangis lagi. tak tahu nak luah kan kat sapa dah sekarang selain ALLAH S.W.T.. aku tak tahu apa salah aku sehingga aku diuji begini. kuat ker aku tumpuh semua ini.
setiap malam mesti akan teringat. tak tahu kenape. mulut niyh pun lancang je berkata2..tanpa sedar hati sendiri yang terguris. ini blog aku.tempat aku luah rase. aku tak ada sapa2 lagi y sudi jadi telinga kedua untuk aku.
aku tahu aku sapa. aku sedar aku sapa. tapi setiap insan punye hati dan perasaan sendiri.

jika tidak mahu.katakan saja tidak.kerana itu lebih baek walaupun pahit untuk diterima. tak perlu anda terus memasang angan2 yang tak nyata kepada ku lagi. petang tadi semuanya berlaku dengan amat pantas. dan aku tak tahu sama ada benda itu perlu dilakukan atau tidak.. manusia hanya menduga

seterusnya... malam pula.,, aku bukan tak mahu untuk kekal berkawan dengannya tapi aku tak nak diri terus dipergunakan... tapi memikirkan bahawa hati manusia... aku terus ketepikan ego aku sendiri,,, dye memang da malukan aku... mungkin sukar untuk aku terima dye kembali sebagai kawan.tapi tak tahu.. maybe dye ingat dengan bagi bear itu mampu buat aku kawan dengan dye balik kot,,tapi in realiti aku ambil dan terima pemberiannya..tapi soal hati tak siapa yang tahu.


angin sampai kan salam rinduku pada insan2 tersebut. insan yang pernah singgah dalam hati aku even sementara. katakan aku rindu sangat... setiap malam sebelum tidor mesti akan teringat tapi dosa kan aku sebab ingat mereka.. tak tahu cmne nak lupe.. dye insan yang sangat memahami aku. aku tak tahu ape da jadi dengan dye sekarang sebab da lama sangat tak contact dye.. last dye contact aku time aku xcident.. lepas itu lansung dye tak contact... awak2 kalau awak bace ini,,sory..org taw awak tak suke org talk about awak.
btw sory ea ea,, sory sangat2.. tapi cepat sangat awak perrgiii,,pergii cmtuh jew.. tinggal kan kenangan yang macam tuh..sakit kot. hmm... tengok,,mengadu nasib kat sini lagi. aish! tak patut niyh tapi sory.



# saya tulis ape yang saya rasa sekarang ini,maap!

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe