Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~dinner cs110~
Sunday, March 4, 2012 • 11:51 AM • 2 comments

tanggal 28/2/2012, bermula sejarah jadi budak sekolah balik..huahuhua,, terasa cam betul2 dizaman sekolah, oke memang baju2 sekolah sumer da tak de,, btw,, tepat jam 7.15 petang,,sementara tengah siap untuk pegi dinner dengan hanya pakai baju kurung tetiba ader akak sorang ni syor kan pakai baju sekolah dye.. urgh!! best ye,,yela mula2 da sedih baju sekolah da tak de at umah,, my lovely mom da bagi kat orang yang memerlukannya, yang ader pun tinggal kain hitam je..aish,, so pakai la,, btw,, tudung tak de so tak pe janji baju n kain da ade.. bersiap la dan dan datang awal tok dapat door gift yang cantik molek tuh.. kalau datang before 100 orang dapat la agy satu hadiah..hukhuk..oke tak besh an lau tak dew pic an... jom2 ke gallery bawah..


haha,,, syazwani hasuni jadi cikgu gue jadi murid,,lallalala.,, btw,besh ot tetiba jadi dak sekolah an an...
tema~ "BACK TO SCHOOL"~lagi lagi


duduk plak semeja dengan si malaut2 niyh.hahhaha,,, so jadi la xbertuah.. hadiah cabutan bertuah da lah yang terbaek ~ hardisk,,printer,,waalaweyh,,, sadis satu pun tak kena... tah2 badi duduk dengan dorang ot. hahaha



and lastly.... for HONEYBAA..



sayunk mereka2,,=),, tegkiu kerna menceriakan hari2 saya saya saya,,, kerna menghuruharakan tiap masa saya,sweet sangat kalian..=)

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe