Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
~stUDy Week~
Sunday, March 4, 2012 • 11:13 AM • 0 comments

hai,, halo2,, assalammulaikum,,rase dah lama giler tak menaip merabu meraban kat sini. mane tak ye busy giler nak siapkan 2 projek sekali,,pergh!! ITS n WEB,,, memey menguji kesabaran sungguh. but lastly syukur sangat2 berjaya juge akhirnya menyiapkan,,, allallala,,,hati tenang,, opss,, berbalik pada tajuk,, act,, dari 3.3.2012 da start study week but baru sekarang nak uptade an,, ape nak buat ea? study ker? oke fine, tak balik kena study tok capai DL,, pasti DL,,must 3.50 above! must must,,go go go..chayok2,, u can do it the cutest girl!,,lallalalala

baek hari ini hari ahad,, balik2 je dari jengka 15 terus open laptop and and hahah FB la dulu,, pastuh2 tiba2 ase nk klik  SINI,,, nak tahu tengok la... nasib bin baek gue da AVOID dulu orang2 sebegini,,, hehe, tak pe la,,biakan mereka asal bahagia,,,lalalalala... dah2 tak payah nk meroyan sangat ye ye,,, da2 tak payah nak rindu sangat la kan,, kan dye da antar mesej,, "hope ur life much better without me" PERGH! makan dalam,, baek! without YOU! INSYALLAH,=)

lagi2 sepanjang bulan januari...banyak giler benda berlaku,, lallala,, tapi yang paling besh..haaaa tengok ni,, wait ea ea,,



haa tengok si baju merah itu.. yang ganjil itu,, dye senior kami,, his name is NAZRULRAHIM, huahua,, btw memey besh la,, sanggup dari times square then bawak kami ke jaalan TAR,,, pastuh2 siap tunggu kami tok naek bas lagi,, sweet sgt2 macam daddy antar  anak2 ye...hehe,, 


niyh la pic 'daddy' kami tak dari bawah..lallala,,gelap seyh..dah la hujan lagi.. btw..tegkiu sangat coz sudi layan kami yang ngehngeh ni,,, u're the best bro,,, abang terbaek y penah kami miliki,,, sadis sungguh,, gue ngan wani tak dok abang laen la diba ader,,, so daapat la kami menumpang kasih sikit..hhaahha,, 


and for the last,, study week,, time part 1 gue g kuantan,, haha...bercuti maybe sebab tuh dapat DL,coz ader y memberi semangat,,, dulu la,, ader pemangkin but now,,lallalala,,hmm,, itulah putaran namanya, dulu bahagia sekarang sengsara,,,lallalalala,, part 2,, study bilik jew,, part 3,, pegi shah alam,, part 4 bercuti di jengka15,, and study sampai lebam dalam bilik b2-17,, haahhaaha,, 


#sekadar mampu melihat tanpa perlu ada tindakan,tqvm,

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe