Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
"awe,paksu bangga dgn kamu"
Wednesday, May 23, 2012 • 12:53 AM • 0 comments

petang.dalam kereta.nak pergi ambik si kechik,si comel.si manje.hahaa

tetiba m.su berkata, "semalam p.su cakap, dye bangga dengan awe."

ha? kerana ape? awe belajar pun kat dalam malaysia je pun.tak macam AMIR (stdy at jordan).

then m.su balas, tak delah, awe sampai2 je rumah tak sempat mandi ape bagai terus datang rumah nenek. yela bukan senang nak dapat cucu macam awe. terus je datang rumah nenek.

aku? terdiam.terkedu..

act, aku ke sana, sebab aku rindu my dad!!! so kalau dapat peluk nenek. bole la hilang sikit rase rindu.

bile jumpa tengok nenek, yes! hilang sikit rase rindu. nenek pernah cakap, awe sebijik macam arwah ayah.

means, my dad la.. uarrgh! sedih kot.sedar tak sedar da 7 tahun berlalu. kini aq da 19thn da.. itulah aku,

seriang mana pun aku, secekal mana pun hati aku,sekeras mana pun hati aku, ini aadaalah kelemahan aku.

mungkin sebab aku rapat dengan ayah kot..mungkin susah sikit nak lupa. maen golf sesama. pergi teman ayah

maen volleyball.. ayah aku hebat wooo,, maen volleyball,,huhu,,,jom sedekah  al-fatihah to him. thx.

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe