Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
Contest RM 200 bersama careeron9!!
Monday, May 21, 2012 • 2:04 AM • 0 comments

Iklan Jawatan Kosong
Iklan Jawatan Kosong


"pokai da ni"

"siot! nak keja apa ni? "

biasakan kita dengar benda2 macam ini. habis belajar da buntu tak tahu nak buat ape, tak tahu nak kerja ape.

and mostly yang paling penting TAK TAHU NAK CARI KEJE MANE.. haaaaa, jangan risau, rujuklah

CAREERON9,!
Iklan Jawatan Kosong



BTW,, ape itu careeron9??? act, ia nya adalah salah satu website yang diwujudkan untuk membantu 

golongan yang masih menanam anggur.. bagus! sokong ada website gini.  sekurang2 nya kadar tanam anggur 

boleh berkurang. so korang siapa yang masih tanam anggur tuh, jangan lupe kasi jenguk ini website.

bagus! terbaek! tak lama lagi aku pun kena jenguk ini website untuk cari tempat keje.. maka selepas ini tiada

lagi istilah tanam anggur..tak kisahlah secara hormat atau tak kan.. website ini telah membantu.. banyak je 

kerja kerajaan yang kosong2,, 



Iklan Jawatan Kosong



Iklan Jawatan Kosong



tengok tengok..duit la, RM200 saje.nak?? mudah jer caranya. semudah bancuh milo 3 in 1.. tak percaya?

jom jenguk SINI...


*AKAN kembali aktif,,,setelah sekian lama menyepi.support sikit~


Iklan Jawatan Kosong
Iklan Jawatan Kosong
Iklan Jawatan Kosong

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe