Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
SEGMEN 1 : Blogwalking sambil tambah follower bersama Myza.
Monday, May 21, 2012 • 4:58 PM • 12 comments



haa! oke memang boring pun petang2 gini.. bagi sesiapa yang tak bekerja la kan kan.  act, aku tengah bercuti ni haa... sem break,, ker break sem,, haa sama je kot... 2 bulan.. pergh!! memang buntu buntu gue tak tahu nak uatpe. sebulan lepas daa pergi DUNGUN, bikin itu INTERSESI,, sebenarnya sajee je nak menghabiskan masa cuti.. sambil belajar sambil la bercuti kan kan kan..  so, akibat da buntu sangat aku pun kembali la aktif dengan blog ini,,, masih nak upgrade ape yang patut.. act, blog ini baru je bertukar waajah.
so, korang support la ckit..hekhek.. mengedik la kan.. tak pe bukan selalu.. oke! wishlist tok cuti y berbaki ini iaalah :-


  • nak upgrade + cntik kan blog.
  • nak buat at least 5 cerpen ( aku byk idea,tapi nak menaip punyerlah payah.hehe)
  • nak aktifkan kembali butang masak! hehe,,
eh! jom, nak join jugak? jom2 terjah ini cutest blog. selamat bertemu ye kiter,,lallaallalala,,

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe