Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
1st SPECIAL GIVEAWAY CONTEST by Qaleshya Umairah
Tuesday, June 12, 2012 • 10:58 PM • 1 comments





setiap orang punyai kisah love tersendiri. ada yang sedih ada yang gembira, tak kurang juga ada yang redha dan sebagainya.macam2 jenis rasa yang akan kita miliki saat dua hati bersatu kan kan.. cukup indah jika katawe mengelarkan dirinya MR.F,, indah dan senang untuk di sebut namanya..namun bia la ia menjadi rahsia

perkenalan kami bermula sejak di form 2 lagi,, waktu tuh ia terjadi sebab salah numbor kot,, daa lama sangat rasanya..jadi hanya mampu cerita ape yang terus berada di ingatan saja.. kawan dan terus berkawan. sampaikan sanggup katawe bawak handset ke sekolah asrama,, agak nakal al jugak time form 2,, huhu.well,
ingat lagi waktu nak dye nak jadikan katawe teman istimewa dia,, dia suh akak ipar dye yang tolong cakapkan, kelakar kan,,, malu sangatttt,, tapikan,, orang cakap cinta kat sekolah itu cinta monyet,,,, jadi lebih baek cari bila di universiti,, namun ni katawe da sampai Universiti,,, susah je nak cari,, lagi susah dari at sekolah,,btw,,,secara total ye,kalau nak di imbang logik akal, sebenarnya ia bergantung pada jodoh..

kami terus bersama sehinggalah masing2 da form5,, daan sewaktu itu semuanya terlerai,, kami lost contact,, sebab apa,,sebab dye nak jual handset dye,,nak baiki motor dye... tengok,,sayang sangat an motor tuh.. tapi
tapi,, kalau daaa hati tuh sayang pergi mana pun akan selaamanya bersama,, waktu katawe pergi bercuti ker indonesia,dan memang off phone sampai seminggu,, paling2 tak,, ingat biler on, ada la mesej o panggilan dye
tapi tak de,, senyap cmtuh je,, tetiba tergerak hati untuk telefon dye,,and finally,,dapat,,,! pastuh dye nangis,, itulah saat yang tak leyh lupakan,,dye nangis sebab lama jugak kami tak bercakap o ape2,,, namun apa yang dirancang hanyalah sekadar rancangan semata2,,kami lost contact lagi sekaliiiii,,

dan setelah katawe naek Univeristi,,part 1,, tetiba dapat panggilan dari dye,, nombor dye still sama,, pelik,,
pastuh kiter share macam2 cerita,, yang pelik ye kan,,,even dye uat pape pn,, katawe still lagi nak bercakap berborak and yang paling penting..nak dengar dye nyanyi,,, yes! MR.F saya memang pandai nyanyi,, sedap sore dye,,masa tuh,,dye tanye, katawe dah de yang laen belum,, untung tak untung,, ingat an dapat sambung balik rupanya tak pun,, dye datang hanya sekadar itu,,, rupa2 nya,,dye da de orang laen pun,, patutlah time b'day dye,, ingatkan nak cakap2 ngan kedit free dye,,tapi dye uat alasan ngantuk,,simple je kan laki,, katawe
tahu sendiri dye da bermakwe pun after chat dengan mkwe dye,, ingatkan member dye,,rupanya makwe dye, da 7 bulan dorang kapel,, sampai hati tak bgtaw pun da de yang laen.. simple je an...

and now,,kami hanya berlandaskan ikatan kawan, mesej pun jarang apetah lagi nak kol, maybe dye da de orang laen kot... tapi yang pelik,,kenapa katawe tak dapat cari insan seperti dye? yang senang untuk menadah telinga,,yang suke buat orang ketawa,yang suka menyanyi,, adakah mr.F tahu andalah insan yang teramat lama sangat kiter kapel,, anda la insan yang susah dilupa, andalah insan yang agak faham diri ini.. btw, redha, mungkin kita ditakdirkan  dengan ikatan hanya sekadar kawan,,

just nak cakap..terimakasih.. even kenal banyak orang pun,,tapi untuk kembali siyes tak ada hati lagi,,mungkin lepas ni nak cari yang betul2 JODOH ku,, kalau tak jumpa,,suh mak je carikan,,hahaahha,, ayat selalu katawe ucapkan biler member tanye da de bf belum,,bila lagi?,," kalau ada,adalah,, kalau tak de,, redha je" ..


*orang cakap first love susah nak lupa,, memang pun,,, "dye 1st love saya,saya 1st dye",, mungkin tak akan lupe kerana itu kenangan terindah,, pahit manis sumernya da rasa, nangis2 semuanya pun da,, lumrah dalam perhubungan pun kan kan kan..kadang2 tengok member bahagia terasa ingin sungguh sebahagia itu,, tapii selaku cakap benda ni kat hati " kebahagian itu belum milikmu"... and present yang sempat bagi at dye,, senaskhah AL-QURAN warna ungu,, awak2 saya ada satu,,,awak aada satu,, pandanglah naskhah yang bermakna itu jika rindu mengamit.. tiap lagu yang awak suh cari an,,saya akan  cari n dengar seprti,, " kau dipaksa aku terpaksa".... 


ni la serba sikit kesah,,tak la menarik mana,sebab nak ringkas2 je kan,,

btw,, boleyh la dijadikan iktibar,,

*lelaki susah untuk mengalirkan airmata untuk perempuan yang dye sayang.*

done.

xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe