Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
"keluarga angkat"
Tuesday, June 26, 2012 • 11:06 AM • 0 comments

sedar tak sedar,, da 2 hari aku kembali ke sini,, tinggal lah kenangan selama 3 hari tuh.. besh sangat.. 22-24/6.2012..gue mengikuti program anak angkat anjuran PERKIM + MAMPU di KAMPUNG RELONG, KUALA LIPIS, PAHANG... 

excited giler nak pergi.sebab 1st time join benda alah ni.. tapi memang besh sangat... orang kampungnya pun baek2 belaka.. rasa macam VIP lak di sana,,haha... turun2 bas jer disambut bagai,, then terus makan.. wah!!! sedap babe... biasalah masakan kampung kan kan...memang tiptop laaa..biahhahhahha,,  oke.. after je solat jumaat dalam kul 3lebih macamtuh...bermula la majlis pemberian anak angkat kepada keluarga angkat.... pergh! masing jantung da dup dap dup dap daaaa.... yela nanti campur ngan budak2 U laen... ader KUIS, UNIZA,UIA and IDIP... memang besh la kenal dengan mereka2...



ini lah family angkat gue.. my ayah angkat name is EN.ANUAR,, bekerja sebaagai bomba,,
my mak angkat lak PN.ZURINA,, suri rumah sepenuh masa..
ingatkan dapat, abang2 o akak2,, tapi dapat adik2 angkat laa..


wif mak angkat and along and aisyah
sorang tuh dari UIA,,ambik tesl,, sorang lagi dari UITM ambik akuantan..



ni ALONG,, nama nya ikmal... seorang abang yang sweet la jugak,,
act,,dye yang mintak at mak dye suh ambik kakak2,, tak nak abang2,,haha


oke.. nampak tak budak comel ni...comel kan dye...
nama dye... ADAM.. wah!! sweet bangat,, adam hawa.. huahuhaua
dye sweet sangat.. tapi tapi suka majuk. da la sweet kalau majuk...
nak dengar dye cakap memang payah.. kecuali la lau gue yang tanya baru dye cakap..
hebatkan gue..lalaallala


oke..ni lagi 1 adik angkat gue,, nama ye AISYAH HUSNA.. 
my mom says,, nama dye ni spontan je bagi,,,  but sebijik rupa dye dengan along nya..
adam lak tak de,, just dye akan jadi dak handsome.. haaha

jeng jeng jom teggok lagi dak2 yang cute,,,
-
-
0


tengok mr. adam daaa majuk,, time ni da nak balik... cian dye..
sory,,kakak2 da kena balik.. sory sangat...
time nak berangkat pergi tuh...dye tengok je dari jauh..sedih!!!!!


so far ini la pengalaman yang teramat indah penah aku lalui.. ia mengajar aku erti bersyukur.. tersangat bersyukur dengan apa y dimiliki.... secara keseluruhannya.... family oke,,lengkap.. ader kereta,motor,, rumahnya besar babe,, 4 bilik.. kami dapat bilik yang ader bilik air dalamnya... oke la tuh an,, cantik sangat umahnya... hari2 mam besar taw,, ayam la ikan patin la.. wah!! syok gler.. pagi2 bangun... nampak si kecik ecah,, pagi2 bawak dye kuar jejalan.. hehe.. terasa macam seorang kakak yang prihatin and penyayang kan kan..hahhhaha,,, 


oke.. nanti kan seterusnya penjelajahan gue... =)


xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe