Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
"MUZIK MUZIK SEGMEN TUBE"
Sunday, June 10, 2012 • 10:37 AM • 0 comments

seminggu lebih OFF dari FB,, BLOG,,TWITTER,, sumer ye gara-gara pergi kursus,, sampaikan ader yang hantar mesej tanya kenapa SENYAP benor,, wahahhaha,, nampak sangatt anda rindu kat kiter an an,,

so today,, nak uptade sumer benda yang tertunggak.. nak tengok GA ape yang menang., btw, tetiba ader SOMEONE ni,, IM katawe,, and suh LIKE at segmen tube tok him,, wah!! hebat gak an.. daa 600 lebih yang like dye,,, eh siapakah dye? jeng jeng jeng... NAMA dye ASIF,, at fb "ASIF POTETO FULL",, oke,, muda lagi ea,, baru 21,, daaa dengar daa lagu ye,, oke la jugak,, STYLE weyh!!,, pic lam FB dye pun GEMPAK bangat,, smart laaa,, ader la jugak gaya2 model gtu...hahaha,,

ehh korang jom la tolong LIKE sini,,, bantu membantu amalaan mulia an an,, so ringan2 kan tangan tuh tok click LIKE ea ea,, darii dok menghadap FB and blog jer an,, huhu,,  eh,, awak2 sekalian,, tak sampai 5 minit pun aw,, nak buat benda ni,, just open dan click,, simple gtu aw,, ape tunggu lgi,, sila2 la,,


"Siapakah penyanyi baru berbakat besar kelahiran YouTube seterusnya? Muzik Muzik Tube ada jawapannya...


* yang ni just take from cover photo FB dye,,




xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe