Dashboard | +Follow
'Sourire'always!
Post Pembuka 2013
Thursday, January 10, 2013 • 10:35 PM • 0 comments

assalammualaikum.. salam pembuka 2013..

sedar tak sedar,, umur pun kian melonjak naek ke 20 tahun.. aahh!!! makin tue daa. tapi berfikir macam masih budak2.. ish2.. tapi tapi kiter tetap jugak tak mampu nak menukar atau mengubah kan.. so terima jelah FATE itu dengan hati y redha..

act, selama hidup da 19 tahun ini..da cukup puas hati da dengan ape y dapat.. SYUKUR!.. harus bersyukur dengan ape yang da terjadi kerana itu adalah masa silam yang hanya mampu jadi sejarah dan di buat pengalaman hidup. SOO my dearr self,, (haha, ayat gundahterbalik).. keep your memories and create another besh memories..

           " DIRI KITALAH SENDIRI YANG BISA MENCORAK MASA DEPAN SENDIRI SAMA ADA INGIN WARNA WARNI ATAU PUTIH SAJAA ATAU HITAM SAJA.." 

dan dan kerna da kira lama tak lama la kan hidup ni kan.. macam2 pengalaman da rase.. sedih kecewa gembira ditipu dianiaya dicerca dihina and sumer benda uh da rase since gue masih di bangku sekolah.
mulai saat itulah mula mengenali siapa lawan dan siapa kawan. tak semestinya aktif di sekolah aktif juga di pentas dunia sebenar. dan dan tak semestinya pelajar cemerlang sekolah bisa cemerlang juga di arena dunia sebenar. semua bergantung kepada REZEKI..  percayalah pada-NYA.. andaii kini bukan masa kita mungkin di masa akan datang ITU masa KITA... 

           " ALLAH S.W.T AMAT ADIL KEPADA HAMBA2 NYA. CUMA KITA MANUSIA SAHAJA YANG SERING LALAI "


berharap tahun ini bisa menjadi tahun lebih baek dari tahun2 seterusnya. doakannya kawan2 sumer.
mungkin jarang bercontengan di blog ini.. kerna rase macam tak de sapa nak bace..HAHAH.. laenlah macam FATIN LIYANA.. hambik famous uh..hehe,, gue pun stalk dye selalu.. sebab besh bace kisah dye..



* p/s - jom tengok SETIA HUJUNG NYAWA.. amat2 besh sangat2. i like this drama.. sweet!









xoxo,katawe



theownER

Hi, im owner for this blog. Steal anything what u can steal :D. don't be noughty oke! trying to make keep smile stil study! single and just waiting my super dopper hero appear,but who?



« HOME
« MEET||ME
« TERJAH||JOM
« CER||CERITA

shout||HERE





BORING?ANDA KREATIF?JOM!
[!] cBOX,,pot PET cni [!]


jOM|KAYA|SESAMA


Klik SINI,here.



Back to past





SHOP OUTLET!|HERE|


"TRIO coLLECTION".



Follower

PRESS||HERE

Credits


Edited : katawe